onsdag 16 juli 2008

Så här i semestertider...

Det märks att det är semester även för oss som jobbar i tunnelbanan. Det är (oftast) ett lugnt tempo och man kan (och/eller hinner) surfa en del på nätet med den lilla bärbara datorn som man släpar på lite då och nu.

Jag var inne på siten tjuvlyssnat (http://www.tjuvlyssnat.se/) och såg följande inlägg (som jag kopierat rakt av) och skrattade högt. Därför delar jag med den till Er:


I guess he never heard Björn Blurbleblub's "Pojkarna som busar"
Tunnelbanan mot Åkeshov
I tunnelbanan har man nyligen börjat med stationsutrop på engelska på vissa stationer. När tunnelbanan börjar närma sig Sankt Eriksplan drar den inspelade rösten igång med nästan överdriven artikulering och trillande R.Tunnelbanerösten: Next stop, Sankt Eriksplan.En man ~60 med cowboyhatt och pilotglasögon rycker till och vänder sig om till kvinnan bredvid med ett surt ansiktsuttryck.Mannen (på utpräglad amerikanska): Why do they say it in English and then say something that's completely impossible to understand?!Kvinnan (förvirrat): Öh, because it's the name of the place…Mannen (gnälligt): But it's impossible to understand! "Next stop, blurbleblub!"Kvinnan (fortfarande oförstående): But, that's the name… in Swedish!Mannen reser sig upp och går muttrande mot utgången.Mannen (upprört): It's the stupidest thing I've ever heard!
Cred: Ricard

Hoppas ni också har/får en skön semester!

Inga kommentarer: