måndag 26 maj 2008

Saker jag skulle vilja…men som du aldrig kommer att få höra


Alla har vi väl något som vi skulle vilja säga eller höra någon annan säga till våra ”kära kunder”. Här följer ett litet axplock av det jag vill höra/säga

  • Det var ett meddelande till alla resande med alla linjer i alla riktningar.
    Eftersom det enligt SL inte har kommit in biljettintäkter i den grad som behövs för att klara driften, kommer vi att stänga av alla uppåtgående rulltrappor mån – sön mellan kl 08.00 och 16.00 under perioden 1 januari – 28 december. Övrig tid under samma period kommer motsvarande att gälla även nedgående trappor.


  • Det var ett meddelande till den man i gul tröja just nu plankade in. På grund av ditt beteende kommer tåget inte att stanna på denna station under 30 minuter. När du betalat biljetten och bett alla betalade på stationen om ursäkt för ditt snylteri (vilket kommer att ta ca 30 min) kommer tågen åter att stanna.


  • En personlig varning till alla inkontinenta seniorer. Hissgolven är numera försedda med elkretsar som aktiveras av väta (kiss eller öl) som sluter kretsen och låter 220 V passera genom golvets yta samt hissens handledare.

Inga kommentarer: